Reminders of then...

Blir ett lite kort inlägg nu, för i natt ska jag faktiskt försöka gå och lägga mig innan tre...
Ringde F-kassan i morse, och det verkar som att allt ordnar sig. Så skönt! Mycket lättad.
I morgon börjar komvux igen. Den här terminen ska jag läsa matte D och psykologi A. Ser fram emot lite mer struktur igen!

Hittade ett par gamla bilder på mig och syster.. och jag blev så ledsen när jag tittade på dem. Tyckte nästan lite synd om lilla Sofia där, för jag såg hur otroligt trasig jag var då. Tänkte på hur mycket jag hatade mig själv på den tiden, och kände att jag inte förtjänade det hatet. Det känns bra att veta att vad som än händer så kommer jag aldrig att vara så ensam och vilsen igen, för jag är en helt annan person idag, äldre och starkare på många sätt. Men jobbigt att minnas hur dåligt jag mådde då.

Jag längst till vänster, sen i mitten...ganska så påverkad skulle jag gissa.

 Kommentarer
Postat av: Katten

Läskiga bilder, som sagt! Jag känner inte igen dig. Känner inte igen den genomledsna flickan på bilden. Skönt att du inte mår så dåligt längre. Nu är du ju min Bästis! Nu har du hittat hem (Isis, Joar, Jag...) Älskar dig så mycket, skulle aldrig tillåta dig att hamna där igen! <3<3

2010-01-12 @ 21:00:41
URL: http://trolsk.blogg.se/
Postat av: Indiana

Usch, jag blev också ledsen av att se bilderna.. Jag tyckte verkligen det var läskigt. Fast å andra sidan tycker jag inte att jag mår bättre nu, bara att jag kan hantera det bättre.. Kanske :P

Jag har fortfarande en lång väg kvar.

Är såå glad att du känner dig starkare <3

Och jag är så glad att vi blivit äldre och tagit oss ur den misären. Inte skulle vi tillåta att såna hemska människor skulle utnyttja oss igen..

Tack för att du finns!Puss och Kram!

2010-01-13 @ 19:03:17
URL: http://chickwithguns.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0